Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: sosiaalialan lehtori

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle sosiaalialan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.10. 2022 alkaen.

Sosiaalialan lehtori opettaa sekä ohjaa opinnäytetöitä ja harjoitteluita englanninkielisessä sosiaalialan koulutuksessa (Bachelor of Social Services). Työtehtäviä voi olla lisäksi suomenkielisessä sosiaalialan koulutuksessa. Sosiaalialan lehtori myös osallistuu Diakin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Sinulla on laaja-alaista kokemusta ja asiantuntijuutta sosiaalityöstä, sosiaalialan verkostojen tuntemusta sekä vahvaa ymmärrystä hyvinvointialojen kehitysnäkymistä. Tunnet myös sosiaalialan digitaalisten palvelukonseptien, sähköisen asioinnin ja verkkoneuvonnan käytäntöjä ja kehittämisnäkymiä.

Arvostamme kokemusta monimuoto- ja verkkopedagogiikasta sekä kiinnostusta verkkokurssien ympäristöjen kehittämiseen. Sinulla on vahvat vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ja opetat sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tehtävä sijoittuu Diakin Helsingin-kampukselle, mutta työtehtäviä on mahdollisesti ajoittain myös muilla kampuksilla.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Assi Kukkonen, assi.kukkonen@diak.fi , p. 050 5268830 tiedustelut puhelimitse 3.8. klo 13–16 ja 5.8. klo 8–11.

Haethan tehtävään viimeistään 14.8.2022.