Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: asiantuntija hankkeeseen Poriin

Haemme Diakin Porin-kampukselle Turvapaikanhakijat töihin Satakuntaan -hankkeeseen asiantuntijaa (60 % työaika) määräaikaiseen tehtävään. Hankkeen toiminta-aika on 1.8.2022–31.12.2023.

Hankkeen päätavoitteena on edistää vastaanottokeskukseen rekisteröityneiden hakijoiden työllistymistä sekä tukea heitä työllistäviä työnantajia pidempiaikaisen työllistymisen sujuvoittamiseksi. Tavoitteet saavutetaan antamalla turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua tarvitseville yksilöllistä ja/tai ryhmämuotoista tukea työnhaussa, kertomalla heille suomalaisen työelämän pelisäännöistä, tukemalla työnantajia työntekijän perehdytyksessä ja työsuhteen aikana sekä vahvistamalla työntekijän ammatillista suomen tai englannin kielen osaamista. Diak toimii hankkeen päätoteuttajana ja hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Asiantuntijana

  • olet toteuttamassa hakijoiden ryhmien ohjausta ja tukea työpaikoilla sekä työnantajille tapahtuvaa yksilöllistä tukea tai vertaistukitoimintaa
  • osallistut hankkeen englannin ja/tai suomen kielen opetukseen ja kielitaitotason kartoituksiin
  • vastaat Diakin asioimistulkkausopiskelijoiden rekrytoimisesta hankkeeseen
  • toimit ryhmämuotoisissa koulutuksissa toisena ohjaajana

Sinulla on kielten opettajan pätevyys (pääaine esim. englanti tai suomi) ja kokemusta maahanmuuttajataustaisten henkilöiden työllistymisen tuesta. Tehtävässä tarvitset hyviä tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työskentelytapasi ovat oma-aloitteisia ja ratkaisukeskeisiä. Tehtävässä eduksi on ymmärrys kääntämisestä ja tulkkauksesta.

Tarjoamme sinulle moninaisen, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Suvi Äärilä, puh. 358 50 505 6960, ti 28.6. klo 10– 11 ja ke 3.8. klo 13– 14 tai sähköpostitse: suvi.aarila@diak.fi

Hankkeen toiminta-aika on 1.8.2022–31.12.2023. Tehtävään palkattavan toivotaan aloittavan työt mahdollisimman pian syksyllä 2022.

Haethan tehtävään viimeistään 7.8.2022.