Siirry sisältöön

Satainno kokoaa sote-tutkimusta, kehittämistä ja osaamista

Satainnon logo ja imagokuva
Diak on mukana Satainno-yhteistyöalustassa, joka kokoaa satakuntalaiset sosiaali- ja terveysalan tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja koulutustoimijat yhteisen tiedon äärelle.

Satainnon verkkosivusto tukee muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon, koulutus- ja tutkimuskeskusten, kehittämistoimijoiden, järjestöjen ja yritysten välistä vahvaa yhteistyötä. Satainnosta löydät kootusti tietoa sote-alan monialaisesta tutkimuksesta, kehittämisestä, innovaatioista ja opetuksesta. Se mahdollistaa myös toimijoiden välisen verkostoitumisen. Sivusto täydentyy koko ajan ja sinäkin voit viestiä Satainnon kautta.

Tällä hetkellä mukana toiminnassa ovat Diakin lisäksi Porin perusturvan yhteistoiminta-alue, Porin yliopistokeskus, Prizztech Oy, Rauman kaupungin sosiaali- ja terveysala, Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK, Sataedu, Satasairaala, Tampereen yliopiston Porin yksikkö, Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Winnova.

Tutustu Satainnoon: satainno.fi