Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Tiedonhallinnan harjoittelijoita

Haemme nyt Helsinkiin ja Ouluun tiedonhallinnan harjoittelijaa (kaksi tehtävää).

Tiedonhallinnan harjoittelijan tehtäviin kuuluu arkistossa suoritettava asiakirjakokonaisuuksien seulonta, tarpeettomien aineistojen hävittäminen sekä säilytettävien aineistojen järjestäminen, luettelointi ja digitointi.

Harjoittelijana pääset perehtymään asiakirjahallinnan suunnittelutyöhön, tiedonohjauksen kehittämiseen ja arkistonmuodostussuunnitelman päivittämiseen. Tehtävässä osallistut kirjaamotyöhön yhdessä muun tiimin kanssa. Harjoitteluun voi kuulua myös muita tehtäviä valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Sinulla on

  • alalle soveltuvia korkeakouluopintoja (erityisesti historia-aineet, informaatiotutkimus, asiakirjahallinnan tai arkistoalan opinnot)
  • kiinnostusta asiakirjahallinta- ja arkistoalan tehtäviin, alan käytänteisiin ja alaa koskevaan lainsäädäntöön
  • oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • hyvä IT-osaaminen.

Tarjoamme sinulle

  • suunnitelmallisen perehdytyksen
  • modernit työtilat ja -välineet
  • kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä, jotka kehittävät sinua alan ammattilaiseksi.

Harjoittelu kestää kolme kuukautta ja alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa. Harjoitteluaika voidaan sopia joustavasti toukokuun ja elokuun välille. Maksamme harjoittelukorvausta 1300 euroa kuukaudessa. Toivomme, että harjoittelija saa osan ajasta esimerkiksi korkeakoulun myöntämää harjoittelutukea. Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin ja satunnaiseen etätyöhön, mutta työn luonteen vuoksi kokoaikainen etätyö ei ole mahdollista. Harjoitteluun saattaa sisältyä työskentelyä Diakin muilla kampuksilla sopimuksen mukaan (Pori, Turku, Pieksämäki).

Lisätietoa tehtävästä antaa tiedonhallinnan asiantuntija Liisa Leppänen (050 563 5169, liisa.leppanen@diak.fi) perjantaina 13.5. klo 12.00–13.00, tiistaina 17.5. klo 10.00–11.00 ja torstaina 19.5. klo 13.00–14.00.

Haethan tehtävään viimeistään 22.5.