Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: viestinnän harjoittelijoita syksylle 2022

Etsimme viestinnän palvelutiimiin kahta (2) viestinnän korkeakouluharjoittelijaa ajalle 15.8.–15.12.2022 joko Helsinkiin tai Ouluun. Hae viimeistään 22.5.2022!

Tule tekemään hyvän tekemisen korkeakoulun markkinointia ja viestintää!

Diak kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 260 työntekijää. Diak on monikulttuurinen ja moniuskontoinen opiskelu- ja työyhteisö.  

Viestinnän harjoittelijana pääset tekemään Diakin ja sen hankkeiden viestintää, somea, markkinointia ja tapahtumajärjestämistä. 

Olet osa pientä, mutta innokasta, motivoitunutta ja kehittämisorientoitunutta viestintätiimiämme ja valtakunnallista työyhteisöä. Diakissa sinun ei tarvitse aamuisin miettiä, miksi teet työtäsi. Diakilaisia asiantuntijoita ohjaa ja motivoi työssään vahva arvopohjaisuus: rakennamme kestävää ja tasa-arvoista maailmaa. Emme erottele ihmisiä tai kulttuureita, vaan haluamme tehdä maailmasta hyvän ihan jokaiselle.  

Työpäiväsi eivät todellakaan toista toisiaan, vaan pääset tekemään vaihtelevia tehtäviä. Saat olla mukana keksimässä uusia tapoja edistää inhimillisempää ja kestävämpää maailmaa. 

Tehtäviisi kuuluvat: 

 • sisäisen ja ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin sisällöntuotanto ja ideointi Diakin ja sen hankkeiden verkkosivuille, Dialogi-mediaan, intraan ja sosiaaliseen mediaan suomeksi ja englanniksi 
 • tapahtumien järjestämisessä avustaminen 

Lisäksi pääset käyttämään luovuuttasi, kehittymään ja haastamaan itseäsi viestintätiimin yhteisissä kehittämisprojekteissa ja ideoimaan, kuinka tavoittaa kohderyhmämme entistä paremmin. Kannustamme rohkeisiin kokeiluihin ja toisin tekemiseen! 

Olet etsimämme henkilö, jos 

 • olet kiinnostunut urasta organisaatioviestinnän ja/tai markkinoinnin alalla 
 • ideoit ja tuotat sujuvasti sisältöjä suomeksi ja englanniksi 
 • korkeakoulumaailma kiehtoo sinua 
 • sinulla on innostunut ja ennakkoluuloton asenne 
 • olet oma-aloitteinen ja tartut haasteisiin empimättä. 

Eduksi katsotaan: 

 • näyttö viestinnän tai markkinoinnin osaamisesta tai harrastuneisuudesta, esim. valokuvaustaidot, some-sisällöt, lehtijutut, blogikirjoitukset, jne. 

Tarjoamme: 

 • näköalapaikan suomalaiseen korkeakoulumaailmaan 
 • modernit työvälineet ja -tilat Kyläsaaressa Helsingissä tai Oulun keskustassa (etätyömahdollisuus) 
 • paikan yhteisöllisessä ja luovassa tiimissä, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi, hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi.

Työ on kokoaikatyötä, ja kuukaisipalkkio on 1 283 euroa. Harjoittelun voi tehdä joko Oulun- tai Helsingin-kampuksella. Työtä voi tehdä osittain etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 22.5.2022 osoitteeseen viestinta@diak.fi. Kerrothan hakemuksessasi, kiinnostaako sinua enemmän hankkeiden viestintä vai yleinen korkeakoulun markkinointi ja viestintä.

Lisätiedot

viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, p. 040 509 2577