Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: HR-harjoittelija

Haemme nyt Diakiin HR-harjoittelijaa 3-5 kuukauden harjoittelusuhteeseen.

Diakin henkilöstöpalvelut palvelevat Diakin viiden kampuksen henkilöstöä ja esihenkilöitä. Tiimiin kuuluu henkilöstöjohtaja ja kaksi HR-asiantuntijaa. Toimimme Helsingin-kampuksella Kalasatamassa.

HR-harjoittelijana pääset tukemaan Diakin HR-tiimiä ja koko organisaatiota monipuolisissa HR-tehtävissä. Tehtäviin kuuluu mm. päivittäisiä henkilöstöhallinnon tehtäviä, henkilöstöviestintää, rekrytointiprosesseihin osallistumista, työhyvinvoinnin osa-alueiden kehittämistä sekä dokumentointiin liittyviä tehtäviä. Oma osaamisesi ja kiinnostuksesi voidaan myös huomioida tehtävissä.

Haemme tehtävään soveltuvan alan opiskelijaa, jolla on henkilöstöhallinnon opintoja taustalla ja vahvaa kiinnostusta henkilöstöpalvelualaan. Sinulla voi olla kokemusta jo HR-tehtävistä tai voit olla urasi alkutaipaleella. Meille tärkeää on, että sinulla on aktiivinen ja järjestelmällinen työskentelyote, tulet sujuvasti toimeen erilaisten järjestelmien kanssa ja haluat tehdä töitä ihmisten kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot ja selkeät viestintätaidot ovat tehtävässä avainasemassa.

Harjoittelun aikana tutustut ammattikorkeakoulun toimintaan, erilaisiin tietojärjestelmiin, HR-prosesseihin ja henkilöstöhallinnon eri alueiden monipuoliseen kehittämistyöhön. Saat tueksesi tehtäviin työparin ja kattavan perehdytyksen sekä avoimen työyhteisön. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Harjoittelu sijoittuu Diakin Helsingin-kampukselle. Harjoittelun ajankohdasta voimme sopia joustavasti valittavan henkilön kanssa. Maksamme harjoittelukorvauksen 1300 e/kk.

Haethan tehtävään viimeistään 12.4.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.