Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: talous- ja hallintojohtaja

Haemme nyt Diakiin talous- ja hallintojohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.  

Talous- ja hallintojohtaja on Diakin johtoryhmän jäsenenä keskeinen toimija Diakin strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa. Tehtävässä korostuvat Diakin toiminnan tuloksellinen kehittäminen ja strategian toteuttamiseen kytkeytyvä muutosjohtaminen. Vaalimme luottamukseen ja avoimuuteen perustuvaa toimintakulttuuria sekä innostavaa ja valmentavaa johtamistyyliä.  

Tehtävässäsi johdat osaavaa ja kokenutta talous- ja hallintopalvelutiimiä, jonka vastuulla ovat Diakin talouden valvonta ja kehittäminen, sisäinen ja ulkoinen laskentatoimi, budjetointi, rahoitus, sijoitustoiminta ja hankinnat. Johtajana laadit, kehität ja viestit talouden tilaa kuvaavia raportteja, skenaarioita ja tunnuslukuja.  Hyvä yleishallinto, laatutyö, sopimusprosessit sekä tiedon- ja riskienhallinta kuuluvat myös vastuualueellesi. Työskentelet näissä tehtävissä viranomaisten ja muiden ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa näyttöä talouden ja hallinnon johtamisesta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on myös kokemusta hyvästä hallinnoinnista (corporate governance). 

Vaadimme talous- ja hallintojohtajalta strategista ajattelutapaa, analyyttisyyttä, näkemyksellisyyttä ja vastuullista päätöksentekokykyä. Tuloksellinen asenne sekä halu jatkuvaan oppimiseen tukevat onnistumistasi ja tehtävän menestyksellisestä hoitamista. 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa, jonka yhteiskunnallinen merkitys korostuu toimintaympäristössämme. Roolisi on keskeinen koko Diakin toiminnassa ja strategisten muutosten toteuttamisessa. Tulet osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa viihdytään. 

Ensisijainen työskentelypisteesi sijoittuu Diakin Helsingin-kampukselle. Olemme valtakunnallinen korkeakoulu, joten työskentelemme sujuvasti ja joustavasti myös etänä. 

Tehtävään valitulle tullaan hänen suostumuksellaan tekemään suppea turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Diakin toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen, p. 040 766 1312, tiistaina 5.4. klo 13-14, keskiviikkona 6.4. klo 10-11 ja maanantaina 11.4. klo 16-17. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 17.4.2022.