Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: suomen kielen ja viestinnän lehtori

Haemme nyt Diakin Oulun tai Porin -kampukselle suomen kielen ja viestinnän lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen.

Suomen kielen ja viestinnän lehtori opettaa suomen kielen ja viestinnän opetussisältöjä Diakin sosiaali- ja terveysalan alemmassa ja ylemmässä ammattikorkeatutkinnoissa sekä suomen, että englanninkielisessä koulutuksessa ja avoimen amk:n opetustarjonnassa. Tehtäviin kuuluu myös opinnäytetöiden suomen kielen ohjausta, sekä muita kehittämistehtäviä.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Eduksi katsotaan suomi toisena kielenä -opettajan pätevyys tai jatkotutkinto (lisensiaatti tai tohtori).

Odotamme sinulta laaja-alaista kielen ja viestinnän osaamista. Arvostamme kokemusta verkkopedagogiikasta ja digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämisestä. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät yhteistyöverkostoja työelämän kanssa ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä roolissa.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Tehtävä sijoittuu Ouluun tai Poriin, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Raija Roslöf, 040 7063803, raija.roslof@diak.fi pe 25.3. klo 11-16, ma 28.3. klo 11-16 ja ke 30.3. klo 8-16.

Haethan tehtävään viimeistään 31.3.2022