Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: terveysalan lehtori Poriin

Haemme nyt Porin-kampukselle terveysalan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveysalan lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti mielenterveys- ja päihdehoitotyötä sekä hoitotyön perusteita ja lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä taitopaja- ja simulaatio-opetusta. Lisäksi terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan, Diakin työelämäyhteistyöhön sekä kansainväliseen toimintaan.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Sinulla on laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmien tuntemusta sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta sekä ohjaustyöstä korkeakoulussa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. Eduksi katsotaan valmius opettaa ja ohjata myös englanniksi sekä hyvinvointiteknologiaan liittyvä osaaminen ja tieteelliset jatko-opinnot.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Tehtävä sijoittuu Porin-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Päivi Conlin p. 050 5169558, ke 23.3 klo 8.30-9.30 ja pe 25.3 klo 9-10.

Haethan tehtävää viimeistään 31.3.2022.