Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: terveydenhoitotyön lehtori Helsinkiin

Haemme nyt Helsingin-kampukselle terveydenhoitotyön lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveydenhoitotyön lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa terveydenhoitotyötä, erityisesti työterveyshuoltoa ja työikäisen terveydenhoitotyötä sekä avoterveydenhuoltoa ja myös hoitotyön perusteita ja lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä taitopaja- ja simulaatio-opetusta. Lisäksi terveydenhoitotyön lehtori osallistuu TKI-toimintaan, Diakin työelämäyhteistyöhön sekä kansainväliseen toimintaan.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Sinulla on laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmien tuntemusta, kokemusta terveydenhoitajatyöstä työterveyshuollossa ja hoitotyössä sekä kokemusta verkko- ja monimuoto-opetuksesta ja ohjaustyöstä korkeakoulussa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. Eduksi katsotaan valmius opettaa ja ohjata myös englanniksi sekä hyvinvointiteknologiaan liittyvä osaaminen ja tieteelliset jatko-opinnot.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Tehtävä sijoittuu Kalasataman kampukselle Helsinkiin, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Annukka Armanto p. 040 0156349, ke 23.3. klo 13-14 ja to 24.3. klo 15-16.

Haethan tehtävää viimeistään 31.3.2022.