Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: sosiaalialan lehtori Poriin

Haemme nyt Diakin Porin-kampukselle sosiaalialan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Sosiaalialan lehtori opettaa, sekä ohjaa opinnäytetöitä ja harjoitteluita sosiaalialan koulutuksissa. Hän osallistuu Diakin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Sinulla on laaja-alaista kokemusta ja asiantuntijuutta sosiaalityöstä, sosiaalialan verkostojen tuntemusta, sekä vahvaa ymmärrystä hyvinvointialojen kehitysnäkymistä. Tunnet myös sosiaalialan digitaalisten palvelukonseptien, sähköisen asioinnin ja verkkoneuvonnan käytäntöjä ja kehittämisnäkymiä.

Arvostamme kokemusta monimuoto- ja verkkopedagogiikasta ja kiinnostusta verkkokurssien ympäristöjen kehittämisestä. Sinulla on vahvat vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ja viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Eduksi on, jos pystyt opettamaan ja ohjaamaan myös englannin kielellä.

Tehtävä sijoittuu Diakin Porin-kampukselle. Tehtäviä on mahdollisesti myös muilla kampuksilla.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Merja Ylönen, p. 0500 523 702, ke 9.3. klo 12-15, ma 21.3. klo 14-16 ja to 24.3. klo 12-15.

Haethan tehtävään viimeistään 27.3.2022.