Siirry sisältöön

Alumni – tule mentoriksi tukemaan Diakin loppuvaiheen opiskelijaa!

Haku Diakin mentorointiohjelmaan on jälleen auki! Alumni – tule kertomaan ammatillisesta polustasi ja tue Diakin loppuvaiheen opiskelijaa työelämään siirtymisen kysymyksissä.

Diakin alumnien kanssa yhteistyössä kehitetty mentorointiohjelma käynnistyy jälleen syksyllä 2022. Mentoroinnin tarkoituksena on tarjota loppuvaiheen opiskelijoille eli aktoreille henkilökohtaisempaa tukea erityisesti ammatillisissa ja työelämään siirtymisen kysymyksissä. Mentoreina toimiessaan alumnit saavat myös mahdollisuuden peilata omaa osaamistaan ja ammatillista kasvuaan.

Syksyn 2022 mentorointiohjelman yhteinen aloitustapaaminen järjestetään tiistaina 30.8. kello 16.00–18.00. Aloitustilaisuudessa käydään läpi mm. mentorointiohjelman mahdollisuuksia ja verkostoidutaan myös muiden alumnien ja aktorien kanssa. Voit osallistua tapahtumaan joko etänä tai paikan päällä.

Mentorointi kestää syyslukukauden 2022 ja mentorien ja aktorien välisiä tapaamisia on noin viisi.

Lue lisää aloitustapahtumasta täältä ja ilmoittaudu mukaan!