Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: ICT-tukihenkilöitä Helsinkiin

Haemme Helsingin-kampukselle kahta ICT-tukihenkilöä. Toinen valituista työskentelee toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa ja toinen määräaikaisessa työsuhteessa 1.2.-31.12.2022 välisellä ajalla.

ICT-tukihenkilö toimii osana valtakunnallista tiimiä, joka palvelee Diakin opiskelijoita ja henkilöstöä. Päätehtäviä ovat lähitukityö työasemiin, oheis-, mobiili- ja AV-laitteisiin liittyen. Työ on asiakaspalvelua eri kanavien kautta ja työpäiviin voi kuulua opiskelijoiden ja henkilöstön opastusta kampuksella, puhelimitse ja etänä laitteiden ja ohjelmistojen käytössä. Osana tehtävää on palveluiden kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässä pääsee tutustumaan laajasti Diakissa käytössä oleviin teknologioihin oman osaamisen sekä mielenkiinnon mukaan.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä käytännön kokemusta IT-tukitehtävistä ja asiakkaiden kanssa työskentelystä. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja osaamista Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-ympäristön hallinnoinnista, ohjelmien ja päätelaitteiden asennuksista sekä AD-hallinnasta. Sinulla voi olla myös oheislaitteiden (esim. tulostimet ja verkkolaitteet) ja AV-laitteiden tuntemusta. Tehtävässä tarvitaan ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat. Tehtävään perehdytetään kattavasti ja saat koko tiimin tuen työhösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Jari Myllyniemi, p. 050 323 2316, pe 4.2.2022 klo 12–13 ja to 10.2.2022 klo 12–13.

Haethan tehtäviin 13.2.2022 mennessä.