Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: kaksi tulkkauksen lehtoria

Haemme nyt Turun-kampukselle kahta tulkkauksen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään sekä määräaikaiseen tehtävään 1.1.-31.12.2022 väliselle ajalle.

Tulkkauksen lehtori opettaa pääsääntöisesti viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutuksessa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta. Tulkkauksen lehtori osallistuu myös TKI-toimintaan sekä kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa. Opetustehtäviä toteutetaan lähi- ja etäopetuksena. 

Tehtävän sisältöön vaikuttaa valittavan henkilön osaaminen niin, että se voi painottua puhevammaisten kommunikaation tai suomalaisen viittomakielen sekä näiden tulkkauksen sisältöihin. Muita mahdollisia opetussisältöjä ovat kuuroutuneille ja kuurosokeille tulkkaus, pedagogiset opinnot, yrittäjyys ja järjestöosaaminen tai kirjoitustulkkaus.   

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen ja sinulla on tulkkauksen korkeakoulututkinto joko viittomakielen tai puhevammaisten tulkkaukseen painottuen sekä käytännön kokemusta tulkkaustyöstä.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi 

Tehtävät sijoittuvat Diakin Turun-kampukselle. Turun-kampuksen toiminnot siirtyvät 30.6.2023 Helsinkiin, joten toistaiseksi voimassa olevan lehtorin ensisijainen työpiste tulee olemaan tuolloin Helsingin-kampus. 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Raija Roslöf, torstaina 9.12. klo 9-16:00, maanantaina 13.12. klo 8:30-16:00 ja tiistai 14.12. klo 12-16:00, p. 040 706803.  

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Eli haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2021 mennessä.  

Toistaiseksi voimassa olevan tehtävän hakulinkki

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ca41e043  

Määräaikaisen tehtävän hakulinkki

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a32c002b