Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: koulutuspäällikkö sosiaalialan tiimiin

Haemme nyt Diakiin sosiaalialan 2. tiimiin koulutuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Diakissa koulutuspäällikkö varmistaa yhdessä tiiminsä ja muiden koulutuspäälliköiden kanssa laadukkaan ja nykyaikaisen opetuksen toteutumisen ja sujumisen. Koulutuspäällikkö osallistuu opetuksen ja pedagogiikan kehittämiseen sekä mahdollistaa työelämäyhteistyön ja hanketoiminnan toteutumista opetuksessa.

Koulutuspäällikön tehtävässä vastaat tiimisi opetushenkilöstön työn suunnittelusta, organisoinnista ja työn kehittämisestä. Toimit innostavana ja tiimiä tukevana esihenkilönä 18 sosiaalialan lehtorille. Tiimin keskeisiä toimintoja ovat sosionomikoulutuksen loppuvaiheen opinnot, englanninkielinen sosionomikoulutus sekä sosiaalialan ylemmät amk-tutkinnot. Tehtävässä sinulla on tavoite- ja tulosvastuu tiimin tavoitteista sekä henkilöstön työhyvinvoinnista.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä opettajan pedagogisia opintoja tai muuta vahvaa näyttöä pedagogisesta osaamisesta. Sinulla on kokemusta esihenkilötyöstä, työstä opetuksen ja koulutuksen parista sekä sosiaalialan hyvä tuntemus. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä korkeakouluympäristössä ja asiantuntijuus digitalisaation kehittämisestä koulutuksen toimialalla katsotaan tehtävässä eduksi.

Koulutuspäällikkönä ja esihenkilönä olet innostava ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot. Pystyt ratkaisukeskeisellä ja kehittävällä otteella päätöksentekoon sekä viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Haethan tehtävään 5.9.2021 mennessä.

Koulutuspäällikön tehtävän sijoittuminen Diakin kampuksille neuvotellaan erikseen, ja tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 869 6001, s-posti pirjo.hakala@diak.fi