Siirry sisältöön

Opiskele hyvinvointiteknologiaa avoimessa AMK:ssa!

Oletko sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, joka haluaa ottaa uudet teknologiat haltuun ja edistää asiakkaidensa hyvinvointia? Ilmoittaudu kurssille!

Diakin avoin ammattikorkeakoulu järjestää syksyllä Hyvinvointiteknologia (5 op) -opintojakson. Kurssilla opit, miten voit hyödyntää teknologiaa niin oman kuin asiakkaidesi hyvinvoinnin edistämiseksi. Sekä sosiaali- että terveysalan näkökulmat huomioidaan monipuolisesti.

Kenelle

Opintojakso sopii erityisen hyvin terveys- ja sosiaalialan opiskelijoille ja ammattilaisille, mutta se on myös muiden kuin sote-alan ammattilaisten suoritettavissa.

Miksi

Opintojakso antaa vahvistusta digitaalisten palveluiden, materiaalien ja välineiden hyödyntämiseen osana omaa ammattitaitoa sekä oman hyvinvoinnin tukena. Oiva mahdollisuus ottaa meitä koko ajan lisääntyvissä määrin ympäröivä teknologia helpottamaan arkea!

Miten

Opintojakso toteutuu kokonaisuudessaan verkkototeutuksena määrättynä ajanjaksona, jonka aikana opiskelijan on mahdollista edetä omaan tahtiinsa. Opintojakso sisältää itsenäisten tehtävien ja materiaaliin tutustumisen lisäksi verkkokeskustelua kanssaopiskelijoiden ja opettajien kanssa.

Ilmoittautuminen

Opintojakson hinta on 40 euroa.

Ilmoittautumisaika on 15.7. – 23.8.2021. Ilmoittautuminen ja lisätiedot avoimen amk:n portaalissa tämän linkin kautta.