Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: projektikoordinaattori hankkeeseen

Haemme nyt Diakin Oulun-kampukselle Likidigi – voimavaroja arkeen -hankkeeseen projektikoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2021–31.8.2023.

Hankkeessa kehitetään olemassa olevien palveluiden rinnalle tukipalvelu henkilöille, joiden tilanne on heikentynyt koronapandemian johdosta. Tukipalvelu kehitetään työttömille, työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville sekä putoamisvaarassa oleville opiskelijoille. Hankkeen tarkennettuna kohderyhmänä ovat mielenterveys- ja päihdeongelmista tai muista elämänhallinnan haasteista kärsivät henkilöt, joiden toimintakyky on alentunut sekä henkilöt, joilla on heikot valmiudet hyödyntää etä- ja digipalveluita mm. asioinnin tai opintoihin/työhön siirtymisen näkökulmasta. Tukipalvelun tavoitteena on osallistujien työkykyisyyden ja opiskeluvalmiuksien edistäminen digitaalisia valmiuksia ja taitoja lisäämällä sekä hyvinvointia ja kyvykkyyttä tukemalla. Tukipalvelun toteutuksessa hyödynnetään etsivää ja yksilöllistä sekä vertais- ja ryhmämuotoista ohjausta ja tukea.

Hanketta hallinnoi Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö (ODL), ja Diak on osatoteuttaja. Hanke toteutetaan kolmen työpaketin avulla, Diak on mukana kaikkien työpakettien toteutuksessa.

Työpaketissa 1 keskitytään kohderyhmän tavoittamiseen, tukeen ja ohjaukseen. Diak osallistuu työpakettiin tiedon keruun, palveluntarpeiden kartoittamisen, mallintamisen sekä ohjauksellisten ja koulutuksellisten sisältöjen osalta.

Työpaketissa 2 järjestetään kohdejoukolle monimuotoista ryhmätoimintaa. Diak osallistuu toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Työpaketti 3:n teemoina ovat viestintä, tulosten julkaiseminen ja juurruttaminen, ja Diak osallistuu työpaketin suunnitteluun, toteutukseen ja suunnitteluun.

Toiminnan vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta arvioidaan koko hankkeen ajan kaikissa työpaketeissa.

Projektikoordinaattori:

  • vastaa Diakin osatoteutuksesta
  • osallistuu aktiivisesti kaikkien edellä kuvattujen työpakettien suunnitteluun ja toteutukseen

Sinulla on:

  • kokemusta sote-alan asiakastyöstä
  • kokemusta hanketyöstä ja hankkeen koordinoinnista
  • kokemusta erilaisen ryhmien ohjaamisesta
  • valmentava ja voimavaraistava työote
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • uraohjauskokemuksen katsomme eduksi

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan mahdollisuuden hanketyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Haethan tehtävään 23.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Ilse Vogt, ilse.vogt@diak.fi, 040-5092538