Avoimet työpaikat: terveysalan lehtori Ouluun

Viisi ihmistä pitävät käsiään päällekkäin yhdessä.
Haemme nyt Oulun-kampukselle terveysalan lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021–31.12.2022.

Terveysalan lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti sisätautien ja/tai kirurgista hoitotyötä sekä kliinisen hoitotyön perusteita ja lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä taitopaja- ja simulaatio-opetusta. Terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan, Diakin työelämäyhteistyöhön sekä kansainväliseen toimintaan.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Sinulla on laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta kliinisestä hoitotyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta sekä ohjaustyöstä korkeakoulussa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. Eduksi katsotaan valmius opettaa ja ohjata myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Tehtävä sijoittuu Oulun-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.5. klo 15–16 koulutuspäällikkö Annukka Armanto p. 040 0156349 tai koulutusjohtaja Pirjo Hakala p. 040 8696001 1.6. klo 15–16.

Hae tehtävää 6.6.2021 mennessä.