Avoimet työpaikat: arkistoharjoittelija

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle arkistoharjoittelijaa noin kolmelle kuukaudelle (kesä-syyskuu).

Diakonia-ammattikorkeakoulussa on käynnissä asiakirjahallinnan kehittämisprojekti, jonka yhtenä osana on paperiarkiston muodostaminen ja tarpeettoman asiakirja-aineiston hävittäminen. Arkistoharjoittelijan tehtävänä on järjestää, seuloa, luetteloida ja kuvailla Diakin arkistoa. Harjoitteluun voi kuulua myös muita asiakirjahallinnan tehtäviä.

Tehtävässä tarvitaan järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja Office-ohjelmien hallitsemista. Tehtävä vaatii myös hyvää suomen kielen taitoa. Historia- tai arkistoalan opinnot tai aiempi kokemus asiakirjahallinnan tehtävistä katsotaan eduksi harjoittelijaa valittaessa. Toivomme hakijoilta korkeakoulun myöntämää harjoittelutukea, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakirjahallinnan tehtäviä valtakunnallisessa ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Kalasatamassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiedonhallinnan asiantuntija Liisa Leppänen, p. 050 563 5169, liisa.leppanen@diak.fi, perjantaina 4.6.2021 klo 13-15 ja torstaina 8.6.2021 klo 10-11.30.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.