Avoimet työpaikat: terveysalan lehtori Pieksämäelle

Haemme nyt Diakin Pieksämäen-kampukselle terveysalan lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2021–31.12.2021. 

Terveysalan lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti sisätautien- ja/tai kirurgista hoitotyötä sekä kliinisen hoitotyön perusteita ja lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä taitopaja- ja simulaatio-opetusta. Terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan, Diakin työelämäyhteistyöhön sekä kansainväliseen toimintaan.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Sinulla on laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta kliinisestä hoitotyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta sekä ohjaustyöstä korkeakoulussa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. Eduksi katsotaan valmius opettaa ja ohjata myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Tehtävä sijoittuu Pieksämäen-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäälliköt Paula Koistinen, p. 040 8696043 ja  Annukka Armanto p. 040 0156349, 27.4 klo 15-16 ja 28.4 klo 15-16.

Hae tehtävää 2.5.2021 mennessä.