Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Sosiaalialan lehtori Poriin

Haemme nyt Diakin Porin-kampukselle sosiaalialan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Sosiaalialan lehtori opettaa ja ohjaa opinnäytetöitä sekä harjoitteluita sosiaalialan koulutuksissa. Hän osallistuu Diakin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Eduksi katsotaan lisensiaatin tai tohtorin tutkinto. Sinulla on kokemusta ja asiantuntijuutta laaja-alaisesti sosiaalityöstä sekä vahvaa ymmärrystä hyvinvointialojen kehitysnäkymistä.

Arvostamme kokemusta monimuoto- ja verkkopedagogiikasta ja kiinnostusta suurryhmien oppimisympäristöjen kehittämiseen. Sinulla on myös vahvat vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaidot sekä viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Eduksi on, jos pystyt opettamaan ja ohjaamaan myös englannin kielellä.

Tehtävä sijoittuu Diakin Porin kampukselle. Tehtäviä on mahdollisesti myös muilla kampuksilla.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 869 6001, ke 14.4.2021 klo 13-14 ja ma 19.4.2021 klo 15-16.

Haethan tehtävään 25.4. mennessä.