Avoimet työpaikat: kaksi someosaajaa hankkeeseen

Haemme nyt Diakiin Nuorten digitaaliset tukipolut – 3X10D -hankkeeseen kahta someosaajaa (sosiaalisen median sisällöntuottaja) osa-aikaisiin (50 %) tehtäviin ajalle 15.3.–15.7.2021.

Nuorten digitaaliset tukipolut – 3X10D -hankkeessa kehitetään nuorille suunnattua digitaalista tukipalvelua. Zekki-palvelun tavoitteena on, että nuoret saisivat helpommin tietoa omasta hyvinvoinnistaan ja löytäisivät tilanteeseensa sopivaa tukea. Tammikuussa 2021 julkaistun palvelun jatkokehitystä varten hankkeeseen haetaan nyt nelihenkistä 18–25-vuotiaista nuorista koostuvaa kehittäjäryhmää (kaksi sosiaalisen median sisällöntuottajaa ja kaksi sisältökehittäjää) neljäksi kuukaudeksi 50 % työajalla. Työ tehdään etätyönä.

Sosiaalisen median sisällöntuottajana tehtäviisi kuuluu tuottaa hyvinvointiin liittyvää somesisältöä nuoria puhuttelevalla tavalla yhdessä työparisi sekä muun tiimin kanssa ideoiden. Vastaat työparisi kanssa ideoiden käytännön toteutuksesta ja Zekin somekanavien päivityksestä. Tavoitteenasi on lisätä mahdollisimman monen nuoren tietämystä hyvinvoinnista ja saada nuoret hyödyntämään Zekki-palvelua hyvinvoinnin tukena. Somesuunnittelun ohella annat osaamistasi myös Zekin muuhun kehittämiseen ja palvelun sisältöjen ideointiin.

Sosiaalisen median sisällöntuottajana sinun ei tarvitse olla viestinnän ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on vahvaa some-harrastuneisuutta ja tunnet sosiaalisen median kanavat ja mahdollisuudet. Osaat viestiä nuorille sujuvasti, heidän käyttämissään kanavissa, niin kirjallisesti, visuaalisesti kuin suullisestikin. Tärkeää on myös, että koet nuorten hyvinvoinnin teeman tärkeäksi ja inspiroidut mahdollisuudesta edistää työsi kautta nuorten hyvinvointia. Tarvitset työssäsi myös hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä halua kokeilla ja luoda uutta. Pystyt itseohjautuvuuteen ja osaat organisoida omaa työntekoasi. Työskentelet mielelläsi sekä osana tiimiä että itsenäisesti. Sinulla on valmiudet tehdä etätyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä innostuneessa sekä asiantuntevassa organisaatiossa, jossa saat hyvän perehdytyksen ja tukea tehtävääsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Reija Paananen, p. 040 508 4294, sähköposti reija.paananen@diak.fi ti 16.2. klo 14–16 ja ti 23.2. klo 12–14.

Kiinnostuitko sosiaalisen median sisällöntuottajan tehtävästä? Täytä tietosi ja lyhyt hakemuksesi kirjallisesti meidän rekrytointijärjestelmään ja linkkaa mukaan videohakemus, (esim. YouTube-kanavallesi tai muuhun pilvipalveluun), jossa kerrot:

  • Miksi olet kiinnostunut tästä työtehtävästä?
  • Minkälaista osaamista toisit mukanasi?
  • Millainen on mielestäsi hyvä nuorille suunnattu digipalvelu?
  • Mitä ja miten mielestäsi nuorille pitäisi hyvinvoinnista kertoa?

Haethan tehtävään 28.2. mennessä.