Hae kansainväliseen vaihtoon!

Kuvassa erilaisia pieniä matkamuistoja Euroopasta,, leikkipalikoissa tekstinä Vaihtohaku sekä diak.fi
Toistaako arki itseään ja koet, että kaipaat uusia kokemuksia ja seikkailuja? Tahdotko saada uusia näkökulmia ja kehittää itsessäsi luovuutta, kielitaitoa ja ongelmanratkaisua? Lähde maailmalle Diakin vaihto-opiskelijaksi!

Meiltä pääset seikkailuihin lähelle ja kauas, parin kuukauden harjoittelusta kokonaiseen vaihto-opiskelijavuoteen; jos olet seikkailumielinen heittäytyjä, lähde jännittäviin kohteisiimme Afrikkaan tai Aasiaan! Jos taas tahdot ulkomaan kokemuksen Euroopasta, meillä on kohteita esimerkiksi Saksassa, Norjassa ja Espanjassa. Voit hakea ulkomaille opiskelemaan tai harjoitteluun.

Kansainvälisen vaihdon haku kevääksi 2022 ja syksyksi 2021 on käynnissä 19.2.2021 asti. Covid-19 Pandemian vuoksi, syksyksi 2021 voit hakea vaihtoon vain Euroopan kohteisiin.

Kysele lisää mahdollisuuksista sähköpostitse international.office@diak.fi tai sovi sähköpostitse etätapaaminen Collaan tai Teamsiin.

Perheellisille opiskelijoille

Oletko perheellinen opiskelija ja perheenne kaipaa yhteistä Euroopan seikkailua? Diak tukee erilaisissa elämäntilanteissa olevia opiskelijoita vaihtojakson järjestämisessä. Ota perheesi mukaan vaihtojaksolle ja tee vaihdosta teille yhteinen seikkailu!

Kaikissa kv-vaihtoon liittyvissä kysymyksissä teitä palvelevat kv-liikkuvuuspalvelut: international.office@diak.fi