Avoin työpaikka: ICT-palveluvastaava

Haemme Helsingin-kampukselle ICT-palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Diakin ICT-palvelut tarjoavat osaamistaan ja palveluitaan valtakunnallisesti opiskelijoille, henkilöstölle ja organisaatiolle. Palveluita ovat mm. tukipalvelut, opetusteknologiapalvelut ja projektinhallinta. ICT-palveluvastaava kehittää määrättyjä palveluita, vastaa niiden hallinnasta, jatkuvuudesta, asiakastyytyväisyydestä, laadusta ja kustannusrakenteesta. Palveluvastaava tekee tiivistä yhteistyötä Diakin eri tulosalueiden, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa.

ICT-palveluvastaavan tehtävä voi muodostua mm. alla olevista osa-alueista tai niiden yhdistelmästä:

  • tekninen alue, jolloin osaat hallita esimerkiksi palvelin- ja tallennuskapasiteettia, tietokanta-alustoja, varmuuskopiointia, integraatioita, verkkoja, identiteettejä ja/tai tietoturvaa. Sinulle ovat tuttuja mm. Vmware, Windows server, SQL, Linux, Veeam, Azure, O365.
  • toimintokohtainen alue, jolloin tiettyjen palvelualueiden prosessit (esim. opiskelijapalvelut) ja teknologia ovat keskeistä osaamisaluettasi.
  • ICT-loppukäyttäjäpalveluihin keskittyvä alue, jolloin vastaat ICT-tukitoimintojen kehittämisestä, palvelupyyntö- ja häiriöprosesseista, ja yleisesti ICT-palvelujen operatiivisesta toiminnasta ja häiriöistä. Toimit myös itse IT-tukihenkilönä.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, käytännön kokemusta ICT-palvelujen elinkaaren hallinnasta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia sekä omaat hyvät yleiset ICT-taidot. Eduksi katsotaan osaaminen kokonaisarkkitehtuurista ja palvelumuotoilusta. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tuloksellinen tiimipelaaja, oma-aloitteinen ja työn organisointi sekä suunnittelu sujuvat sinulta luontevasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tehtäväkokonaisuus tarkentuu valittavan henkilön asiantuntemuksen ja osaamisen mukaan. Myös kiinnostuksen ja omat kehittymisen kohteet voidaan huomioida.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Haethan tehtävään 6.9. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Mari Nyrhinen, p. 040 704 4296, ke 12.8. klo 9-10 ja ke 19.8. klo 13-14.