Uusia kursseja avoimen ammattikorkeakoulun kesätarjontaan – ilmoittaudu pian!

Diakin avoin ammattikorkeakoulu on avannut uusia kursseja kesätarjontaansa. Myös monilla aiemmin avatulla kursseilla on vielä vapaita paikkoja.

Tarjolla on sosiaali- ja terveysalan kursseja sekä muita erilaisiin tarpeisiin sopivia kursseja. Ilmoittautumisajat päättyvät toukokuun alkupuolella, ja osa kursseista alkaa jo pian, joten toimi nopeasti!

Sosiaali- ja terveysala:

Kurssi sopii sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tai opinnoissaan pitkälle edenneelle opiskelijalle.

Terveysala:

Kurssi ei edellytä aiempaa osaamista.

Kurssit soveltuvat sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja kätilöille osaamisen syventämiseen ja päivittämiseen tai terveysalan AMK-opiskelijalle, joka on suorittanut jo aiheeseen liittyvät ammatilliset perusopinnot.

Muut kurssit:

  • Diakin oppimisen välineet. Kurssin suoritusaika on 25.5.–12.6.2020. Ilmoittautuminen on avoinna 4.5. asti. Tälle kurssille kannattaa osallistua, jos on aloittamassa tai suunnittelee opintoja Diakin avoimessa AMK:ssa. Huom! Kurssi on maksuton.
  • e-Osaaminen. Kurssin suoritusaika on 25.5.–31.7.2020. Ilmoittautuminen on avoinna 4.5.2020 asti. Kurssilla perehdytään mm. e-palveluihin ja verkkoneuvontaan.
  • Taidelähtöiset menetelmät. Kurssin suoritusaika on 25.5.–31.7.2020. Ilmoittautuminen on avoinna 4.5. asti. Kurssilla opitaan mm. ohjaamaan ja käyttämään tarinallisia ja taidelähtöisiä työskentelytapoja yksittäisten asiakkaiden ja asiakasryhmien kanssa.
  • Valmentava englanti. Kurssin suoritusaika on 1.6.2020–26.6.2020. Ilmoittautuminen on avoinna 11.5. asti. Kurssilla opitaan mm. sosiaali- ja terveysalan yleistä perussanastoa.
  • Hanke-, projekti- ja yrittäjyysosaaminen. Kurssin suoritusaika on 1.6.–31.7.2020. Ilmoittautuminen on avoinna 11.5.2020 asti. Kurssilla perehdytään mm. monituottajamalleihin, projekti- ja hanketoiminnan rahoitukseen ja arviointiin sekä hakemusten laadintaan.

Kursseille ilmoittaudutaan Diakin avoimen ammattikorkeakoulun portaalin kautta (suorat linkit yllä).

Tervetuloa mukaan!