Avoimet työpaikat: Sosiaalialan lehtori Helsinkiin

Haemme nyt Helsingin-kampukselle sosiaalialan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Sosiaalialan lehtori opettaa ja ohjaa opinnäytetöitä sekä harjoitteluita sosiaalialan koulutuksissa. Hän osallistuu tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Sinulla on kokemusta ja asiantuntijuutta laaja-alaisesti sosiaalityöstä sekä mielenterveys- ja kriisityöstä. Odotamme sinulta sähköisen asioinnin, verkkoneuvonnan, sosiaalisen median, informaatioteknologian ja e-palvelujen tuntemusta sekä hyvinvointialojen kehitysnäkymien ymmärrystä. Arvostamme kokemusta monimuoto- ja verkkopedagogiikasta, kiinnostuksesta suurryhmien oppimisympäristöjen kehittämisestä sekä englannin kielen taitoa. Sinulla on myös vahvat vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaidot.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Heini Kapanen, heini.kapanen@diak.fi tai p. 050 412 7254, ti 21.4.2020  klo 11-12:30 ja 23.4.2020 klo 15-16:30.

Haethan tehtävään 30.4.2020 mennessä.