Siirry sisältöön

HUS etsii valmistumassa olevia terveydenhuollon ammattilaisia

Kuvituskuva

Sinä valmistumassa oleva terveydenhuollon ammattilainen, haluatko tulla lisäavuksi meille HUSiin?

Kartoitamme lisäresursseja korona-pandemiasta johtuvaan sairaanhoidossa vallitsevaan poikkeustilanteeseen.

Etsimme viime vaiheen SAIRAANHOITAJA-, BIOANALYYTIKKO- ja RÖNTGENHOITAJAOPISKELIJOITA sijaisuuksiin eri yksiköihin ja erilaisiin tehtäviin. Työsi voi olla koronapotilaiden tai muiden potilaiden hoitoa. Saat perehdytyksen tehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tutkinnostasi suoritettuna vähintään 2/3 eli 140 opintopistettä. Huomioimme, että kevään suoritukset ovat kesken, joten opintopistemäärät eivät ole sen vuoksi välttämättä reaaliaikaisia. Toivomme, että sinulla olisi suoritettuna 180 opintopistettä, mutta vallitsevan tilanteen takia katsomme nämä yksilöllisesti.

Sairaanhoitajan / röntgenhoitajan / laboratoriohoitajan sijaisuudessa tehty pandemiatyö katsotaan osaksi tutkinnon kliinistä harjoittelua ammattikorkeakoulun hyväksymällä tavalla. Sijaisuudessa tehtävään työhön sisältyy ohjausta ja osaamisen arviointi kirjataan työtodistukseen. Tehdystä työstä toimitat ammattikorkeakouluusi allekirjoitetun dokumentin, josta selviää tehdyt työvuorot.

Kaikki lisäresurssit ovat meille arvokkaita, joten jos haluat antaa oman osaamisesi meille käyttöön tässä poikkeustilanteessa, niin olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostilla rekrytointi@hus.fi otsikolla Lisäresurssi opiskelija. Rekrytoijamme ottavat kaikkiin ilmoittautuneihin yhteyttä ja sopivat puhelinhaastattelun, jonka jälkeen kerromme lisää rekrytointiprosessin etenemisestä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tule tekemään hyvää työtä HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Olethan yhteydessä meihin!