Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: asiantuntija, jatkuva oppiminen

Diakin Helsingin-kampuksen portaat
Haemme nyt Diakiin jatkuvien opintojen asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka.

Diakin tavoitteena on tarjota jatkuvan oppimisen palveluja, jotka vastaavat työelämän osaajatarpeisiin sekä tukea jatkuvaa oppimista elämän ja työuran eri vaiheissa monimuotoisilla opiskelukokonaisuuksilla. Diakissa jatkuvien opintojen tarjontaan kuuluvat avoimen AMK:n opinnot sekä erikoistumiskoulutukset.

Asiantuntija hallinnoi ja kehittää jatkuvien opintojen kokonaisuutta yhdessä sisäisen koordinaatioryhmän kanssa. Työhön koordinaatioryhmän kanssa kuuluu mm. osaamistarpeiden ennakointia alueellisesti ja valtakunnallisesti sekä koulutussisältöjen ja -konseptien innovointia ja luomista.

Asiantuntija vastaa jatkuvien opintojen opintotarjonnan luomisesta ja julkaisemisesta sekä viestinnästä ja markkinoinnista yhdessä viestinnän kanssa. Asiantuntija kartoittaa aktiivisesti asiakkaiden tarpeita ja ennakoi tulevaisuuden suuntauksia. Tehtäviin kuuluu myös asetettujen tavoitteiden seuranta ja tulosten analysointi sekä laadun seuranta. Muita työtehtäviä ovat sidosryhmäyhteistyö, jatkuvan oppimisen asiakaspalvelutehtävät, kokousasioiden valmistelu ja koordinaatioryhmän sihteerinä toimiminen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön kokemusta esimerkiksi opiskelijahallinnosta tai opintosuunnittelusta, tai muusta työskentelystä avoimen AMK:n tai täydennyskoulutusten maailmassa. Osaat mahdollisesti markkinoida ja myydä koulutuksia. Korkeakoulukentän tuntemus ja kokemusverkosto ovat eduksi tehtävässä. Sinulla on aktiivinen työote, vahvat asiakaspalvelutaidot sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Tehtävä on uusi ja sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin-kampukselle, mutta on neuvoteltavissa muillekin Diakin toimipaikoille. Aloitus 1.3. tai sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävää 2.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalveluiden päällikkö Pia Juusela, p. 050 572 7753 to 23.1. klo 9–10 ja ke 29.1. klo 14–15. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen pia.juusela@diak.fi.