Tuudon opiskelijakortti käyttöön Diakissa

Tuudon palvelut laajenevat ja nyt kaikilla Diakin tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus ladata maksuton Tuudon digitaalinen opiskelijakortti.

Digitaalisella opiskelijakortilla opiskelija saa Kelan tukeman lounaan opiskelijaravintoloissa sekä alennuksia mm. VR:n sekä Matkahuollon palveluista. Tämä tarkoittaa, että opiskelija-alennukset ovat siis vapaasti kaikkien, myös opiskelijakuntaan kuulumattomien Diakin opiskelijoiden saatavilla. Opiskelijakortti julkaistiin osaksi Tuudo-mobiilisovellusta.

Näin aktivoit opiskelijakorttin käyttöön

Opiskelijakortin saa käyttöönsä heti, kun lataa Tuudo-sovelluksen sovelluskaupasta ja kirjautuu sisään Diakin tunnuksilla. Tuudossa kortti löytyy vasemmasta sarakkeesta Diakin logon alta vasemmalta. Kortin aktivoimiseksi tunnisteeseen lisätään oma kuva, ja sen jälkeen kortti on käytössäsi. Opiskelijakortin aktivoinnin jälkeen ei tarvita jatkossa erillistä Kelan ateriatukikorttia tai erillisiä lomakkeita Matkahuoltoon, HSL:lle, Föliin  tai VR:lle. Huomioithan, että Kelan ateritukikortteja annetaan opiskelijoille enää vain poikkeustapauksissa (esim. vaihto-opiskelijat). 

Tuudon opiskelijakortti ei estä muiden opiskelijatunnisteiden käyttöä.

Lisätietoja:
Opintotoimistot kampuksilla