Avoimet työpaikat: Assistentti, hankkeiden taloushallintoon

Haemme nyt Helsingin-kampukselle hankkeiden taloushallintoon assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Assistentti tekee ammattikorkeakoulun hankkeiden taloushallintoon ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, kuten hankkeiden talouden seurantaa ja raportointia sekä maksatushakemuksia. Assistentti tukee projektipäälliköitä hankkeiden talousasioissa ja vastaa talouden ja rahoittajan ohjeiden toteutumisesta omalla vastuualueellaan. Assistentti osallistuu myös hankkeiden budjetointiin hankkeen valmisteluvaiheessa. Tehtävässä painottuvat erityisesti kansainväliset hankkeet ja hankeyhteistyö. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muut kampuskohtaiset yleiset tehtävät.

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. tradenomin tutkinto tai muu vastaava koulutus), hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä uusien järjestelmien haltuunottoon. Sinulla on myös kokemusta ja osaamista projektien tai hankkeiden taloushallinnosta ja kirjanpidosta. Eduksesi katsotaan kansainvälisen hanketoiminnan taloushallinto-osaaminen. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, aktiivista ja itsenäistä työotetta, organisointi- ja priorisointikykyä, asiakaspalvelutaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulussa käytössä olevien järjestelmien tuntemus (esim. Reportronic, InvoiceReady, M2, Raindance sekä Eura2014-järjestelmä).

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sari Otsavaara, sari.otsavaara@diak.fi, puh. 040 746 7766, tiistaina 7.1. klo 9.30–11.00 ja keskiviikkona 8.1. klo 14.30–15.00.

Haethan tehtävää viimeistään 19.1.2020