Avoimet työpaikat: Graafinen suunnittelija Helsinkiin

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haemme nyt Helsingin-kampukselle graafista suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2020-31.12.2020.

Graafisen suunnittelijan tehtäviin kuuluu viestintä- ja markkinointimateriaalien suunnittelu ja tuottaminen printtiin ja digitaalisiin kanaviin Diakin graafisen ohjeiston mukaisesti. Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi esitteiden, bannereiden ja julkaisujen visuaalinen suunnittelu, sekä valokuvaaminen ja kuvien käsittely viestinnällisiin tarkoituksiin.

Sinulla on media- ja viestintäalan koulutus sekä työkokemusta samalta alalta. Hallitset Adoben ohjelmista InDesignin, Photoshopin ja Illustratorin. Toivomme sinulta visuaalista osaamista ja kokemusta viestinnän ja tiedotuksen, sisällön tuotannon ja markkinoinnin parissa. Osaat valokuvata ja sinulla on myös videoiden kuvaus- ja editointitaitoja. Eduksi katsotaan osaaminen sosiaalisen median eri kanavista ja niiden mahdollisuuksien hyödyntämisestä visuaalisessa viestinnässä.

Järjestelmällinen ja tarkka työskentelyote yhdistettynä hyvällä palveluasenteella toimimiseen ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Henni Kuusisto, p. 050 475 0800 ja henni.kuusisto@diaki.fi tiistaina 19.11. klo 15-16, maanantaina 25.11. klo 10-11 ja perjantaina 29.11. klo 10-11.

Haethan tehtävää 1.12.2019 mennessä. Hakemukseen pyydetään liittämään työnäytteitä, joten varauduthan toimittamaan muutaman valikoidun työnäytteen hakemuksen liitteenä.