Siirry sisältöön

Kurkistuskurssit ammattikorkeakouluopintoihin

Järjestämme lukiolaisille ja toisella asteella opiskeleville tulevana syksynä kaksi kurkistuskurssia, joissa tutustutaan korkeakouluopintoihin. Kurssit ovat osa Diakonia-ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa. Alla tietoa syksyn 2019 kursseista. Ilmoittautuminen kursseille on auki! Tervetuloa tutustumaan ammattikorkeakouluopintoihin!

INFEKTIOIDEN TORJUNTA JA ASEPTIIKKA (2 op) 

Opintojaksossa tarkastellaan infektioiden eli tartuntatautien torjuntaan sekä aseptiikkaan eli puhtauteen liittyviä asioita terveysalan näkökulmasta. Opintojakso sisältää hygieniapassin suorittamiseksi tarvittavat tiedot.

Infotunnilla käydään läpi kurssin sisältö ja suoritus. Kurssi suoritetaan verkkotentillä, jossa on oikein–väärin-väitteitä, ja lyhyellä oppimispäiväkirjatekstillä, jossa annetaan palautetta kurssista.

Kurssi merkitään avoimen AMK:n suorituksiin. Kurssi on mahdollista myöhemmin hyväksilukea Diakonia-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinnoissa.

Kurssi järjestetään 7.10.–13.12.2019 verkko-opintoina. Kurssin hinta oppilaitoksen opiskelijoille on 30 euroa. Ilmoittautuminen kurssille tämän linkin kautta.

LISÄTIETOJA:
Karoliina Lehti, karoliina.lehti@diak.fi tai puh. 050 511 8980

NÄKÖKULMIA NUORTEN HYVINVOINTIIN (2 op)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee sosiaali-, terveys- ja kirkon alojen lähtökohtia ja keskeisiä hyvinvoinnin käsitteitä ja ymmärtää nuorten hyvinvoinnin ajankohtaiset haasteet.

Jaksoon sisältyy orientaatioluento, verkkokeskustelua ja palaute/itsearviointi.

Kurssi merkitään avoimen AMK:n suorituksiin. Kurssi on mahdollista myöhemmin hyväksilukea Diakin sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinnoissa.

Kurssi järjestetään 28.10.–15.12.2019 verkko-opintoina. Kurssin hinta oppilaitoksen opiskelijoille on 30 euroa. Ilmoittautuminen kurssille tämän linkin kautta.

LISÄTIETOJA:
Sirpa Ylönen, sirpa.ylonen@diak.fi tai puh. 050 569 5397
Päivi Thitz, paivi.thitz@diak.fi tai puh. 040 869 9723