Ilmoittaudu Diak-lähettilääksi Studiaan 3.–4.12.

Onko Diak sinulle Se Oikea Opiskelupaikka ja haluaisit jakaa ilosanomaa muillekin?

Haluatko kokemusta markkinoinnista ja messutapahtumista? Tule Diak-lähettilääksi tämän vuoden Studia-messuille ja pääset vaikuttamaan siihen, millaisia opiskelijoita Diakiin hakee tulevaisuudessa.

Haemme erityisesti terveydenhoito- ja tulkkausalojen opiskelijoita.

Miksi Studiaan?

Studia on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa. Studia yhdistää toisen asteen opiskelijat ja korkeakoulut. Tavoitteena on, että Diakin messuosasto erottuu joukosta ja nousee nuorten mieleen myös silloin, kun he miettivät minne hakea jatko-opintoihin. Sen vuoksi Diak-lähettiläitä tarvitaan: olemaan läsnä osastolla ja kertomaan kaikille halukkaille, millaista Diakissa opiskelu on.

Markkinointitunteja on mahdollista kerätä vapaasti valittaviin/täydentäviin opintoihin “Opiskelijajärjestö- ja kehittämistoiminta”, Diakin ja koulutusalan markkinointi. Ks. MyDiak.

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Messut järjestetään kahtena päivänä: tiistaina 3.12. klo 9–17 ja keskiviikkona 4.12. klo 9–16. Mukaan mahtuu 5 ensimmäistä kultakin koulutusalalta (sosiaali-, kirkon-, tulkkaus- ja terveysalat) molemmille päiville. Ilmoita, kumpi päivä sopii sinulle. Etusijalla ovat ne, jotka voivat olla koko päivän. Ilmoittautuminen on sitova. Matkakulut Messukeskukseen korvataan kaikille lippuja vastaan.

Osallistujat saavat Diakin t-paidat sekä ruoka-/kahviliput.

Ilmoittaudu mukaan Lyytissä https://www.lyyti.fi/reg/Studia_2019_messut_5164

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.10.2019.

Messusparraus

Ennen Studiaa Diak-lähettiläille järjestetään messusparraus 14.11. klo 17–18.30. Tilaisuus järjestetään Helsingin-kampuksella tilassa 330, mutta osallistua voi myös etäyhteydellä. Etäyhteyslinkki jaetaan tarvittaessa osallistujille ennen sparrausta.

Sparrauksessa käydään vapaamuotoisesti läpi ja ideoidaan messuosaston ohjelmaa ja tehtävänjakoa. Tarkoituksena on samalla tutustua toisiimme ja ryhmäytyä. Tilaisuudessa on tarjoilu.

Lisätiedot

  • Alumni- ja tapahtumakoordinaattori Ville Jaako, ville.jaako@diak.fi, p. 050 408 1136
  • Lehtori, opinto-ohjaaja Eija Nieminen, eija.nieminen@diak.fi, p. 040 869 6055