Siirry sisältöön

Diakissa haussa 285 opiskelupaikkaa syksyn yhteishaussa

Yhteishaku mainoskuva
Korkeakoulujen syksyn 2019 yhteishaku alkaa 4. syyskuuta ja päättyy 18. syyskuuta klo 15.

Diakonia-ammattikorkeakoululla (Diakilla) on haussa 285 aloituspaikkaa kuudessa sosiaali-, terveys- ja kirkon alan AMK-koulutuksessa Helsingissä, Oulussa ja Porissa. Koulutukset alkavat tammikuussa 2020.

Diakissa on haussa seuraavat koulutukset:

  • sosionomi (AMK)
  • sosionomi (AMK), diakoniatyö
  • sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö
  • sosionomi (AMK), kirkon varhaiskasvatus
  • sairaanhoitaja (AMK)
  • sairaanhoitaja (AMK), diakoninen hoitotyö

Kaikki haussa olevat koulutukset toteutetaan monimuoto-opintoina.

Digitaalinen AMK-valintakoe

Tästä syksystä alkaen Diakissa on käytössä ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen AMK-valintakoe. Hakija suorittaa kokeen omalla kannettavalla tietokoneellaan missä tahansa AMK-valintakoetta käyttävässä ammattikorkeakoulussa riippumatta siitä, mihin hakija on hakenut. Yhdellä kokeella voi hakea useampaan eri hakukohteeseen. AMK-valintakoe ei vaadi etukäteisvalmentautumista. Lisää tietoa AMK-valintakokeesta ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta.

Diakin hakijapalvelut palvelee hakijoita

Diakin hakijapalvelut tavoittaa joko puhelimitse: 0400 725 384 tai sähköpostitse: hakijapalvelut@diak.fiHakijan sivuilta löytyy tärkeää informaatiota hakemisesta ja tutkinnoista, sekä yhteishaun aikataulu.

Suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulu Suomessa

Diakista valmistutaan auttamisen ammattilaisiksi monenlaisiin rooleihin ja ympäristöihin. Diakista valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, kyky toimia monikulttuurisissa ympäristöissä ja valmiudet oman työn kehittämiseen sekä elinikäiseen oppimiseen.

Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa.

Lisätietoa