Avoimet työpaikat: koordinaattori-asiantuntija OTE -hankkeeseen Helsinkiin

Haemme nyt Helsinkiin OTE-hankkeeseen osa-aikaista koordinaattori-asiantuntija määräajaksi ajalle 1.10.2019–31.12.2021.

Diak on osatoteuttajana Turun ammattikorkeakoulun hallinnoimassa ESR-rahoitteisessa OTE-hankkeessa (Opiskelijat työllistymistä edistävien toimintatapojen kehittäjiksi ammattikorkeakoulujen henkilöstön rinnalle), jonka keskeisenä tavoitteena on edistää opiskelijoiden työllistymistä opiskelijakuntien ja ammattikorkeakoulujen yhteistyönä. Muina tavoitteina on luoda käytänteitä ja välineitä opiskelijoiden työelämälähtöiseen opiskeluun sekä innovaatioprosessiin.

Osahankkeen koordinaattori-asiantuntijan tehtävänä on vastata hallinnoinnista ja raportoinnista päätoteuttajalle, pitää yllä ja kehittää opiskelijakunta- ja työelämäyhteistyötä sekä jäsentää ja luoda käytäntöjä ja välineitä toimijoiden väliseen yhteistyöhön tavoitteiden mukaisesti.

Sinulla on soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto ja vahvaa sosiaalialan tuntemusta sekä kokemusta ammattikorkeakoulussa opettamisesta ja pedagogisten ratkaisujen kehittämisestä. Olet koordinoinut ja hallinnoinut projekteja, ja sinulla on hyvät valmiudet työelämäyhteistyön kehittämiseen. Eduksi katsotaan osaaminen opinnollistamisesta ja perehtyneisyys osaamismerkkikäytänteihin.

Tehtävä on osa-aikainen. Työaika on 80 prosenttia kokoaikaisesta 31.12.2019 saakka ja 50 prosenttia kokoaikaisesta 1.1.2020–31.12.2021.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Kalasatamassa.

Lisätietoja saat Jari Helmiseltä, jari.helminen@diak.fi, matkapuhelin 040 869 6021 tai Sari Vilmingolta, sari.vilminko@diak.fi, 040 091 0223.

Haethan tehtävään 15.9.2019 mennessä.