Avoimet työpaikat: ICT-projektipäällikkö Helsinkiin

Diakin kampus Helsingissä
Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle ICT-projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Diakin digi- ja infrapalvelut tarjoavat osaamistaan ja palveluitaan valtakunnallisesti opiskelijoille, henkilöstölle ja organisaatiolle. Toimintoihin kuuluvat mm. tukipalvelut, opetusteknologiapalvelut ja projektinhallinta. Palveluilla on merkittävä rooli organisaation sisäisien projektien läpiviennissä ja onnistumisessa. Nyt haemme joukkoomme vahvaa osaajaa projektihallinnan osa-alueelle.

ICT-projektipäällikkönä osallistut Diakin sisäisten projektien toteutukseen ja johtamiseen yhteistyössä organisaation tulosalueiden, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Sisäiset projektit liittyvät esimerkiksi tiedolla johtamiseen, taloushallintoon sekä palveluiden, hankkeiden ja asiakkuuksien hallintaan. Keskeisiä tehtäviäsi ovat myös projektisalkun hallinnan kehittäminen, projektikäytäntöjemme hiominen ja toimintatapojen jalkauttaminen organisaatioomme.

Sinulla on alan koulutus (esim.  ICT-alan korkeakoulututkinto)  ja käytännön projektityökokemusta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia sekä hyvät yleiset ICT-taidot. Osaat viedä asioita itsenäisesti ja aktiivisesti eteenpäin,  analysoida prosesseja kriittisesti, näet toimintojen kehittämiskohteita ja mahdollisuuksia. Hyödynnät tekemisessäsi digitalisaation antamia mahdollisuuksia ja viet rohkeasti niitä käytäntöön.

Arvostamme osaamista erilaisista toimittajayhteistyöstä, kokonaisarkkitehtuurista, prosessien mallintamisesta ja projektityön menetelmistä sekä näyttöä onnistuneista muutosprojekteista. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, ja työn organisointi sekä suunnittelu sujuvat sinulta luontevasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja fasilitointitaidot suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Kalasatamassa.

Tehtävä on uusi, ja kokonaisuus muotoutuu myös valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Mari Nyrhinen, p. 040 704 4296, perjantaina 9.8. klo 13–14.30 ja keskiviikkona 14.8. klo 14–15 sekä tulosalueen johtaja Elina Juntunen, p. 040 509 2799, maanantaina 12.8. klo 14-16.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.8.2019.