Avoimet työpaikat: ICT-projektipäällikkö Helsinkiin

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle ICT-projektipäällikköä kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.8.2019 alkaen.  

Diakin digi- ja infrapalvelut tarjoavat osaamistaan ja palveluitaan valtakunnallisesti opiskelijoille, henkilöstölle ja organisaatiolle. Toimintoihin kuuluvat mm. tukipalvelut, opetusteknologiapalvelut ja projektinhallinta. Palveluilla on merkittävä rooli organisaation sisäisien projektien läpiviennissä ja onnistumisessa. Nyt haemme joukkoomme vahvaa osaajaa projektihallinnan osa-alueelle.

ICT-projektipäällikkönä osallistut Diakin sisäisten ICT-projektien toteutukseen ja johtamiseen yhteistyössä organisaation tulosalueiden, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Sisäiset projektit liittyvät esimerkiksi tiedolla johtamiseen, taloushallintoon sekä palveluiden, hankkeiden ja asiakkuuksien hallintaan. Keskeisiä tehtäviäsi ovat myös projektisalkun hallinnan kehittäminen, projektikäytäntöjemme hiominen ja toimintatapojen jalkauttaminen organisaatioomme.

Sinulla on ICT-alan korkeakoulututkinto ja käytännön projektityökokemusta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia sekä hyvät yleiset ICT-taidot. Osaat analysoida prosesseja kriittisesti, näet toimintojen kehittämiskohteita ja mahdollisuuksia. Sinulla on kokemusta ja perusosaamista DW/BI alueen arkkitehtuurista, teknologioista ja työvälineistä sekä liiketoimintatiedon mittaroinnista ja raportoinnista.

Arvostamme osaamista erilaisista kilpailutuksista, kokonaisarkkitehtuurista, prosessien mallintamisesta ja projektityön menetelmistä sekä näyttöä onnistuneista muutosprojekteista. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, ja työn organisointi sekä suunnittelu sujuvat sinulta luontevasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja fasilitointitaidot suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Kalasatamassa.

Tehtävä on uusi, ja kokonaisuus muotoutuu myös valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Mari Nyrhinen, p. 040 704 4296, torstaina 9.5. klo 9–10.30 ja perjantaina 17.5. klo 9–10.30 sekä tulosalueen johtaja Elina Juntunen, p. 040 509 2799, maanantaina 20.5. klo 15–16.30.

Haethan tehtävään 26.5. mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bea4e73e