Järjestön edustaja: Tule mukaan Yhteisen hyvän alusta -työpajoihin Mikkeliin, Kuopioon ja Joensuuhun

Järjestöille maksuttomat työpajat järjestetään Joensuussa 9.4. klo 9-16, Mikkelissä 11.4. klo 9-16 ja Kuopiossa 12.4. klo 9-16. Tule mukaan rakentamaan yhdessä uutta toimintamallia ja Yhteisen hyvän alustaa!

Sote- ja hoivapalveluja tuottavat järjestöt tiivistävät yhteistyötä Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.

Uuden valtakunnallisen alustamallin rakentaminen alkaa palvelujärjestöjen, yhteiskunnallisten yritysten, osuuskuntien, yhdistysten ja palveluiden järjestäjien yhteisissä työpajoissa Itä-Suomessa huhtikuussa.

Lue lisää ja katso aikataulu sinua lähellä oleviin pajoihin, ja tule mukaan kehittämään uutta!

Mediatiedote: ”Sote-palveluja tarjoavat järjestöt tiivistävät yhteistyötä”

Alustapalvelu Socialan ja Diakonia-ammattikorkeakoulun yhteisessä hankkeessa vahvistetaan järjestötaustaisten, arvolähtöisiä palveluja tuottavien palveluntuottajien asemaa. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta.