Diakin ovet avautuvat AMK-kampuspäivänä 14.11.2018

Diak avaa ovensa toisen asteen opiskelijoille ja Diakin koulutuksista kiinnostuneille keskiviikkona 14. marraskuuta.

AMK-kampuspäivä on pääkaupunkiseudulla toimivien ammattikorkeakoulujen vuosittain syksyllä järjestämä tapahtuma, jossa lukioiden ja ammattioppilaitosten opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus tulla tutustumaan ammattikorkeakoulujen kampuksiin yhdeksi päiväksi.

Päivän aikana toisen asteen opiskelijat pääsevät näkemään käytännössä, millaista opiskelu Diakissa on. Kampuksella järjestetään erilaista ohjelmaa ja opiskelijat pääsevät tutustumaan käytännönläheisesti eri koulutusaloihin. Samalla heillä on mahdollisuus tavata korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa. Mukaan AMK-päivään Helsingin viidelle kampukselle on ilmoittautunut yli 800 toisen asteen opiskelijaa.

AMK-kampuspäivä järjestetään 14.11.2018 klo 9:00-11:00 ja klo 13:00-15:00. Aamupäivä on varattu toisen asteen opiskelijoille. Iltapäivällä tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Diakin koulutuksista kiinnostuneet.

Diakin kampuksen ohjelmaan voi tutustua tästä.