Taiteen avulla arjen hektisyyttä vastaan – taidenäyttely Galleria Diakissa

Aino Paajasen Mieleni, maisemani -taidenäyttely on esillä Galleria Diakissa Helsingin-kampuksella 31.10. asti ma-pe klo 8–20. Vapaa pääsy!

Paajanen tekee taidetta uteliaisuudesta elämään, intohimosta leikkimiseen ja tarpeesta työstää mieltä askarruttavia teemoja.

– Nykyinen hektinen elämänrytmi ja jatkuva kilpailu katkaisevat ihmiseltä yhteyden omaan sisimpään ja toisiin ihmisiin. Ilman läsnäoloa ja läheisyyttä elämältä katoaa helposti merkityksellisyys, pohtii Aino Paajanen.

Aino Paajanen on psykologi, kahden lapsen äiti ja harrastetaiteilija. Taide eri muodoissaan on kulkenut hänen mukanaan lapsuudesta lähtien ensin kansanopiston kurssien ja myöhemmin kuvataidepsykoterapian ja kuvataiteen perusopintojen muodossa.

Mieleni, maisemani

– Maalatessa saavutan ihanan vapauden tunteen, ja värien kokeileminen on kuin seikkailua, Paajanen sanoo.

Paajasen teoksia on esillä Helsingin-kampuksen Galleria Diakissa ensimmäisessä ja neljännessä kerroksessa lokakuun 2018 loppuun asti. Mieleni, maisemani -taidenäyttelyn avajaisia vietettiin Galleria Diakissa 6.9.

– Diakissa tehdään laaja-alaisesti työtä inhimillisen maailman puolesta ja pysähdytään kohtaamaan ihminen aidosti mitä moninaisimmissa ympäristöissä, hän kertoo.

Näyttelyssään Anne Paajanen haluaa tarjota katsojille välähdyksiä omasta elämästään ja kokemuksistaan kuvien muodossa.

– Toivon, että näyttely tarjoaa samalla katsojalle mahdollisuuden pysähtyä oman itsensä ja elämän ihmeen äärelle.

Katso lisää Aino Paajasen nettisivuilta.