Työnantaja: kevään 2019 harjoittelupaikkojen varausaikataulu Jobiilissa

Jobiili on ammattikorkeakoulujen sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikkavarausjärjestelmä. Työnantajana tarjoat sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille harjoittelupaikkoja ja näet yksikköösi tehdyt harjoittelupaikkavaraukset. Lue ohjeet ja lataa harjoittelupaikkailmoitukset Jobiili-järjestelmään viimeistään 23.10.

Tiistaina 6.11.2018 klo 9 avautuu pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen (Arcada, Diak, Laurea ja Metropolia) opiskelijoille ne pääkaupunkiseudun paikat, joissa vain nämä koulut tai jotkut näistä on valittu ensisijaisiksi. Mikäli ensisijaisena kouluna on jokin muu ammattikorkeakoulu näiden lisäksi, se ei kuulu tähän hakuajankohtaan.

Tiistaina 6.11.2018 klo 12 haku avautuu muun Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijoille oman alueen paikkoihin sekä niihin harjoittelupaikkoihin, joissa on pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen lisäksi jokin muu ammattikorkeakoulu.

Tiistaina 4.12.2018 klo 9 kaikki Suomen harjoittelupaikat ovat kaikkien opiskelijoiden varattavissa.

Harjoittelupaikkailmoituksien tulee olla Jobiili-järjestelmässä viimeistään tiistaina 23.10.2018.

Ohjeet harjoitteluorganisaation edustajalle

Vie syksyn 2018 harjoittelupaikkailmoitukset Jobiiliin viimeistään 23.10.2018. Jobiilin etusivulla on järjestelmän kirjallinen käyttöohje sekä linkit ohjevideoihin.

Harjoittelupaikan tarjoajan ei tarvitse tehdä aikataulun porrastuksen vuoksi mitään erityistoimia – palvelun tarjoaja hoitaa porrastuksen.

Harjoittelupaikkojen tarjoajat voivat päivittää vanhoja ilmoituksiaan tai tehdä uusia harjoittelupaikkailmoituksia kevään harjoittelujaksoille.

On tärkeä huomata, että valitsee tulevan hakukauden 6.11.2018–2.6.2019 oikeasta yläkulmasta. Muita päivämääriä tai kellonaikaa ei tarvitse laittaa, ne tulevat automaattisesti Jobiili-järjestelmästä.

Ilmoitus tallentuu ensin luonnoksena, jotta siihen voi valita oikeat viikot ja opiskelijamäärät. Nämä eivät siirry kopioitavasta harjoittelupaikkailmoituksesta, vaan ne pitää joka hakukauden alussa tarkistaa.

Harjoittelupaikkailmoitus pitää vielä julkaista ja sen voi tehdä heti, kun harjoittelupaikkailmoitus on valmis. Harjoittelupaikkailmoituksia voi muokata vielä julkaisun jälkeenkin, mutta varauksen aloituspäivänä tämä toiminto ei ole käytössä.

Ohjeet uusille käyttäjille

Organisaation tulee rekisteröityä Jobiiliin. Käyttöoikeuden voi pyytää organisaatiossa valittu Jobiili-ylläpitäjä, joka hakee käyttöoikeuden valitsemaltaan ammattikorkeakoululta. Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä hyväksyy organisaatiosi järjestelmään ja toimii samalla lähitukena Jobiilin käytössä.

Jos organisaatiosi löytyy jo järjestelmästä, voit pyytää käyttöoikeuden oman organisaatiosi ylläpitäjältä.

Harjoitteluorganisaatiot tarjoavat harjoittelupaikkoja kaikille ammattikorkeakouluille, vaikka ovat yhden ammattikorkeakoulun asiakkaita. Ensimmäisessä hakuvaiheessa harjoittelupaikkoja tarjotaan oman alueen ammattikorkeakouluille ja toisessa vaiheessa kaikille maan ammattikorkeakouluille.

Jobiilin käyttö on maksutonta.

Lisätiedot

Opiskelijoiden ohjeet löytyvät Moodlen uutisista.

Liity Jobiilin sähköpostilistalle osoitteessa jobiili.fi, niin saat tiedotteita muun muassa hakuajoista, uusista toiminnoista ja ajankohtaisista asioista.

Diakin nettisivuilla on tietoa harjoittelusta opiskelijoille sekä harjoitteluorganisaatioiden edustajille. Harjoitteluorganisaatioiden edustajien sivuilta löydät myös Diakin Jobiili-työryhmän yhteystiedot.