Diakin kampukset julistautuvat syrjinnästä vapaiksi alueiksi

Diakonia-ammattikorkeakoulun kampukset julistautuvat syrjinnästä vapaiksi alueiksi syyskuussa 2018.

Lähtemällä mukaan kampanjaan Diak tekee näkyväksi arvojaan: kampukset osoittavat, että ne vastustavat syrjintää ja tunnustavat kaikkien ihmisten yhdenvertaisuuden opiskelijoista henkilökuntaan ja asiakkaista yhteistyökumppaneihin.

Diak on työ- ja opiskeluyhteisö, jossa kaikkia sen jäseniä kohdellaan kunnioittavasti. Diak ei hyväksy henkilökuntaan tai opiskelijoihin kohdistuvaa epäasiallista kohtelua, syrjintää tai häirintää.

Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on yhdenvertaisuusvaltuutetun ja sen yhteistyökumppaneiden tiedotuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa yhdenvertaisuuteen.

Kampanjasta lisäpotkua syrjinnän vastustamiseen

Syrjinnästä vapaa alue -kampanjaan osallistuminen kannustaa diakilaisia pohtimaan arjessaan, mitä syrjimättömyys Diakissa tarkoittaa ja millaisin keinoin Diak voi edistää yhdenvertaisuutta.

Diakin toimintaa ohjaava päämäärä on maailma, jossa ketään ei jätetä.

Kampuksilla on esillä merkki, joka kertoo, että kampuksella halutaan suhtautua syrjintään ja yhdenvertaisuuteen vakavasti. Merkki on vain pieni ele, mutta se voi auttaa syrjintään liittyvien kysymysten esille nostamisessa.​

Diak kannustaa kaikkia korkeakouluja julistautumaan syrjinnästä vapaiksi alueiksi!

Lisätiedot

toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala, 0400 436 690, tapio.kujala@diak.fi

viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, 040 509 2577, aura.vuorenrinne@diak.fi