Diakissa haussa 280 opiskelupaikkaa syksyn yhteishaussa

Korkeakoulujen syksyn 2018 yhteishaun toinen vaihe alkaa huomenna 5. huhtikuuta. Haku päättyy 19. syyskuuta.

Diakonia-ammattikorkeakoululla (Diakilla) on haussa 280 aloituspaikkaa viidessä sosiaali-, terveys- ja kirkon alan AMK-koulutuksessa Helsingissä, Oulussa ja Porissa. Koulutukset alkavat tammikuussa 2019.

Diakissa on haussa seuraavat koulutukset:

  • sosionomi (AMK)
  • sosionomi (AMK), diakoniatyö
  • sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö
  • sairaanhoitaja (AMK)
  • sairaanhoitaja (AMK), diakoninen hoitotyö.

Hakijapalvelut päivystää Instagramissa 11.−12. syyskuuta

Mitä on monimuoto-opiskelu? Millä tutkinnolla voin hakea Diakiin?

Diakin hakijapalvelut päivystää Instagramin tarinaosiossa tiistaina ja keskiviikkona 11.−12. syyskuuta. Mene Diakin Instagram-profiiliin instagram.com/diakamk ja lisää kysymyksesi 11.9., niin hakijapalvelujen väki vastaa sinulle 12.9.!

Voit olla hakijapalveluihin yhteydessä myös puhelimitse: 0400 725 384 tai sähköpostitse: hakijapalvelut@diak.fi.

Suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulu Suomessa

Diakista valmistutaan auttamisen ammattilaisiksi monenlaisiin rooleihin ja ympäristöihin. Diakista valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, kyky toimia monikulttuurisissa ympäristöissä ja valmiudet oman työn kehittämiseen sekä elinikäiseen oppimiseen.

Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Diak vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian, nuorisotyön ja lapsityön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta.

Lisätietoa

Katso koulutustemme tiedot ja hakuohjeet hakijan sivuilta.

Lue tai katso opiskelijoidemme tarinoita.