Viittomakieltä avoimessa – kädet, keho ja ilmeet

Ihminen viittoo hymyillen
Keväällä järjestettävillä kursseilla keräät rohkeutta käyttää viittomakieltä ja tutustut kirkon viittomakielen historiaan.

Viittomakieli kirkossa ennen ja nyt (3 op)

Diakin avoin ammattikorkeakoulu ja kirkkohallitus järjestävät Viittomakieli kirkossa ennen ja nyt (3 op) -kurssin.

Luennoilla pääset tutustumaan muun muassa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon viittomakielen historiaan, hengelliseen viittomistoon sekä hengellisten tilaisuuksien tulkkaustyyleihin. Myös virsien viittomista ja tulkkausta opetellaan.

Kurssi järjestetään Turun Old Millissä, Ruukinkatu 2–4. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.1., ja kurssi alkaa 2.3. Klikkaa itsesi osoitteeseen ilmoittaudu.www.diak.fi. Kurssin hinta on 30 €.

Lisätietoja

Hely Korte, 040 744 7809, hely.korte@diak.fi
Riitta Kuusi, riitta.kuusi@evl.fi


Viittomakielen jatkokurssi (5 op)

Diakin avoin ammattikorkeakoulu toteuttaa viittomakielen jatkokurssin monimuoto-opetuksena verkossa. Jatkokurssi on tarkoitettu viittomakielen peruskurssin käyneille sekä kaikille viittomakielen alkeet hallitseville. Kurssilla keskitytään viittomakieliseen kommunikaatioon sekä lisätään rohkeutta käyttää viittomakieltä erilaisissa tilanteissa.

Opetus jakautuu yhteisten verkkotapaamisten ja itsenäisesti suoritettavien tehtävien kesken. Tarvitset siis tietokoneen, webkameran ja mikrofonin.

Verkkoistunnot toteutetaan 30.1.–8.5.2018 tiistaisin klo 16.30–19. Voit ilmoittautua osoitteessa  ilmoittaudu.www.diak.fi. Kurssin hinta on 50 €.

Lisätietoja

Hely Korte, 040 744 7809, hely.korte@diak.fi