Ajankohtaista MyDiakista ja muista opiskelijoiden kanavista

Diakin opiskelijan työpöytä MyDiak on otettu käyttöön tällä viikolla. Tässä uutisessa kerromme, mistä saat tietoa MyDiakin ajankohtaisista asioista ja mistä löydät eri järjestelmät ja mm. lukujärjestykset.

Uutiset ja tiedotteet Moodlessa

Opiskelijapalvelut päivittävät MyDiakia koskevat uutiset ja tärkeät tiedotteet Moodlen uutispalstalle. Palstalla kerrotaan mm. lukujärjestysten julkaisusta ja MyDiak-koulutuksista sekä järjestelmien uudistuksista ja päivityksistä. Uutisia kannattaa seurata aktiivisesti.

Kirjaudu Moodleen.

Ohjeet ohjepankissa

MyDiakin ohjeet ovat ohjepankissa Screenstepslivessä. Siirry ohjepankkiin.

Pääset ohjepankkiin myös suoraan MyDiakista ylärivin Ohjeet-valikosta.

Kirjautumislinkit sivun alareunassa

Pääset kirjautumaan MyDiakiin ja muihin opiskelijoiden palveluihin ulkoisilta sivuilta kaikkien sivujen alalaidasta tummanharmaalta alueelta.

Pääset myös lukujärjestyksiin alalaidan linkeistä.

Ohjeita kirjautumiseen löydät IT-palveluiden sivuilta. Vinkki: kokeile käyttää nettisivujen hakua ja kirjoittaa siihen ”kirjautumiset”!

Ulkoiset sivut ulkoiseen tiedotukseen

Diakin ulkoisten sivujen uutispalstaa käytetään tulevaisuudessa ennen kaikkea ulkoisille kohderyhmille suunnattuun ajankohtaiseen tiedotukseen.

Tallenna siis Moodlen uutispalsta vaikkapa selaimesi kirjanmerkkeihin, jotta pysyt ajan tasalla kaikista opiskelijoiden asioista.

Opiskelijoiden ajattomat infot ja ohjeet ovat ulkoisten sivujen Opiskelu-osiossa. Tänä vuonna kehitämme opiskelijoiden kanavia entisestään niin, että ajankohtaiset uutiset ja pysyvät ohjeet ja infot löytyvät keskitetysti samasta paikasta.