Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Väylä mielekkääseen työhön – Ilona-hankkeen loppuseminaari

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Kuvassa nainen kirjoittaa jotakin seinälle ja oikealla edessä näkyy taulua, jossa on ajatuskartta.

Tervetuloa seminaariin 22.9. kuulemaan tuoreimmat analyysit ja näkökulmat yhteiskunnallisten yritysten toimintamahdollisuuksista Suomessa!

Ilona – sosiaalinen yrittäjyys väylänä mielekkääseen työhön -hankkeen loppuseminaarissa julkistetaan hankkeessa luotu työhön integroivien yhteiskunnallisten yritysten malli. Sen valmistelussa on hyödynnetty kansainvälisiä ja kotimaisia kokeiluja, yhteiskunnallisten yritysten strategiaa ja muita hallitusohjelman ohjelmia sekä hankkeita, jotka liittyvät heikommin työllistyvien työllistymiseen.

Diakin asiantuntija Harri Kostilainen on ollut mukana valmistelemassa työhön integroivien yhteiskunnallisten yritysten mallia. Diakin Työelämä-julkaisusarjassa ilmestyvä Yhteiskun­nallinen yrittäjyys Suomessa – Malli osatyökykyisten henkilöiden työllistämiseen -julkaisu (toim. Eeva Salmi & Kati Savela-Vilmari, 2021) esitellään tilaisuudessa.

Seminaarissa kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä puheenvuoroja ja esimerkkejä yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä keinona parantaa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistymistä. Lopuksi kerrotaan, miltä yhteiskunnallisen yrittäjyyden tulevaisuus Suomessa näyttää.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Katso alustava ohjelma Vates-säätiön sivuilta. Tapahtuma striimataan.

Ilmoittaudu tapahtumaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.9.

Lisätietoja:

Harri Kostilainen, harri.kostilainen@diak.fi, p. 040 501 9394


Päätösseminaarin järjestävät Ilona – sosiaalinen yrittäjyys väylänä mielekkääseen työhön -hankkeen toimijat Silta-Valmennusyhdistys (hankkeen päätoteuttaja), Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Vates-säätiö ja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Hanketta on rahoittanut ESR.

Kaikki tapahtumat