Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Työelämän innovaatiopaja ja rekryesittelyt (verkko)

Diakin koulutus- ja työelämäyhteistyö painottuu sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Suuressa virtuaalisessa työelämäpäivässä 2.2.2021 työelämätahoilla on mahdollisuus osallistua yhteiskehittämään Diakin työelämäyhteistyön muotoja, rekrytoida opiskelijoita töihin ja harjoitteluihin innovaatiopaja ja rekryesittely -tilaisuudessa klo 9-12 sekä tarjota opiskelijoille oppimistehtävien, kehittämishankkeiden ja opinnäytteiden aiheita OSKE-torilla klo 13-16.

Aamupäivän innovaatiopaja ja rekryesittely -tilaisuudessa klo 9-12 kerromme Diakin ajankohtaisista työelämäyhteistyön muodoista, joita edelleen innovoimme yhdessä sekä kuulet, miten niihin pääsee mukaan. Lisäksi työyhteisöillä on mahdollisuus pitää työnantajan rekryesittely työ- tai harjoittelupaikkaa etsiville opiskelijoille.

Klo 9-11 ohjelmassa mm.

  • Osaamisen päivittäminen – työelämän muuttuvat osaamistarpeet. Ilse Vogt, työelämäpalvelut, ja Kati Kauppila, opiskelijapalveluiden asiantutija. Koostetta työelämän koulutus- ja kehittämistarpeista sekä esittelyssä Diakin erikoistumiskoulutuksia, avoimen amk:n opintoja ja täydennyskoulutuksia
  • Asiakaslähtöiset caset Diakin oppimistehtävissä & Hackaton, Harri Kostilainen, TKI asiantuntija
  • DIAK HUB -tukea työelämän kehittämishaasteisiin, Anne Määttä, Diakin palvelujärjestelmäkehityksen erityisasiantuntija
  • Diakin koulutusten ja työelämän yhteistyön monet muodot

Klo 11-12 rekryesittelyt valmistumisvaiheen sote-alojen opiskelijoille

Ilmoittautuminen innovaatiopajaan ja rekryesittelyihin tämän lomakkeen kautta. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ennen tapahtumaa.

Työelämäpäivä jatkuu klo 13-16 OSKE-torilla, johon on oma ilmoittautuminen tapahtumasivulla.

Lisätietoja innovaatiopajasta ja rekryesittelyistä:
Heli Sipilä, heli.sipila@diak.fi

Kaikki tapahtumat