Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

SotePeda 24/7 -tulevaisuustyöpaja Helsingin-kampuksella

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy

Kutsumme sinut pohtimaan kanssamme, millaista on työ sosiaali- ja terveysalalla tulevaisuudessa, kun digitalisaatio ja asiakkaan valinnanvapaus muuttavat vanhoja toimintatapoja. Työpajassa kohtaavat kansalaiset, ammattilaiset, esimiehet, opiskelijat ja kouluttajat.

Tavoitteena on löytää vastauksia siihen, mitä on tulevaisuuden työ ja eettinen osaaminen monitoimijaisissa ja digitalisoituvissa toimintaympäristöissä. Lisäksi tavoitteena on rakentaa SotePeda 24/7 -hankkeen kumppaniverkostoa ja koota materiaalia hankkeen tutkimusaineistoksi.

Ohjelma

  • 13.00–13.20 Työpajan avaus ja työskentelyn ohjeistus
  • 13.20–14.45 Hyvät käytännöt sote-alalla ja tulevaisuuden työ
  • 14.45–15.00 Tauko
  • 15.00–16.30 Eettinen osaaminen ja yhteistyökumppanuus
  • 16.30–17.00 Työpajan yhteenveto

SotePeda 24/7 -hankkeessa mahdollistetaan ammatissa jo toimivalle sote-henkilöstölle ja -organisaatioille ammatillista kehittymistä tukevaa täydennyskoulutusta sekä kehittämisyhteisöjen muodostumista. Diak vastaa osaltaan eettisen toimintamallin kehittämisestä, eettisen toiminnan oppimiskokonaisuuksien luomisesta ja opettajien valmennuksesta hankeprosessin aikana.

Tapahtuman kohderyhmänä on sote-palveluja käyttävät ihmiset, kokemusasiantuntijat, sosiaali-, terveys-, kirkon, tulkkauksen ja it-alan ammattilaiset ja esimiehet, Diakin alumnit ja AMK-opettajat.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä Lyytissä.

Lisätiedot: Arja Koski, 040 869 6016, arja.koski@diak.fi

 

Kaikki tapahtumat