Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Kansainvälinen International Days of Linguistic Accessibility -seminaari (IDLA)

Valkea Talo, Ilkantie 4
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Kaksi viittovaa henkilöä, kädet näkyvissä.

Kansainvälinen International Days of Linguistic Accessibility -seminaari (IDLA) järjestetään ensimmäistä kertaa 11.-12.5.2023. Monikielinen seminaari pidetään Humakin Auditoriossa (Valkea Talo, Ilkantie 4, Helsinki).

Seminaarin aiheena on ”Toimiva kommunikaatio työpaikalla”. Seminaaripäivien aikana tarjotaan monipuolisesti kielelliseen saavutettavuuteen ja tulkkaukseen, kulttuurienväliseen kommunikaatioon ja kommunikaatio-osaamiseen liittyviä esityksiä. Seminaari on monikielinen.

1. seminaaripäivä 11.5.2023, 12.00–18.00 kielet: suomi, suomalainen viittomakieli
2. seminaaripäivä 12.5.2023 9–15.30 kielet: englanti, kansainvälinen viittominen

Katso seminaariohjelma täältä.

Seminaarin osallistumismaksu on 70 € sisältäen seminaarin, kahvit molempina päivinä sekä lounaan 2. seminaaripäivänä. Ilmoittautuminen päättyy 30.4.2023.

IDLA-seminaari toteutuu Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) ja Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) yhteistyönä.

Opiskelijalle

IDLA-seminaarin ohjelma on täynnä mielenkiintoisia luentoja ja työpajoja kommunikaatioasiantuntijuuden eri aloilta. Kannattaa tulla tutustumaan oman alan ajankohtaiseen tutkimukseen sekä alalla vaikuttaviin asiantuntijoihin, joilta voit saada inspiraatiota, aiheita ja uusia näkökulmia esimerkiksi omaan harjoitteluusi tai opinnäytetyöhösi. Lisätietoa opiskelijoille.

Seminaari on Humakin ja Diakin opiskelijoille ilmainen. Myös etäosallistuminen on mahdollista ainoastaan Diakin ja Humakin opiskelijoille.

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 30.4.2023 täyttämällä tämä ilmoittautumislomake.

Kaikki tapahtumat