Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Höntsä-silta eteenpäin!-hankkeen päätöswebinaari

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy

Tervetuloa mukaan Höntsä-silta eteenpäin! -hankkeen päätösseminaariin 27.01.2021 klo 9–12! Seminaari toteutetaan verkossa.

Päätösseminaarissa esitellään hankkeen tärkeimpiä tuloksia ja ydinteemoja- yhdenvertainen harrastaminen, monialainen ohjaus, nuorista lähtevä toiminta ja luovat sekä toiminnalliset menetelmät nuorten ohjauksessa. Ohjelma koostuu alan ammattilaisten ja hankkeen edustajien puheenvuoroista.

Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja Henrik Dettmann puhuu harrastamisesta valmentajan näkökulmasta ja ammattitanssija, hyvinvointivalmentaja Johannes ”Hatsolo” Hattunen matalankynnyksen harrastamisesta omasta tiestään huipulle. Muita puhujia ovat mm. nuorisotutkija Tommi Hoikkala ja teatteriohjaaja Satu Linnapuomi.

Nuorten ääni tuodaan esille muun muassa nuorten itse suunnitteleman Höntsä-räp esityksen kautta.

Verkkoseminaarissa höntsäillään tiukan asiasisällön lomassa. Jokaiselle mukaan ilmoittautuneelle lähetetään tietoa, iloa, liikettä ja hyvinvointia lisäävä seminaaripaketti. Muistathan siis ilmoittautumisen yhteydessä täyttää myös osoitetiedot, jos haluat vastaanottaa paketin. Ilmoittautuminen paketin vastaanottamiseen päättyy tiistaina 22.12.

Tarkempi aikataulu päätösseminaarin ohjelmasta lähetetään osallistujille tammikuussa 2021. Seminaari järjestetään kokonaan verkossa ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tapahtumaa. Voit ilmoittautua tämän linkin kautta.

Mistä hankkeessa on kyse?

Höntsä-silta eteenpäin! -hanke tukee 16–25-vuotiaiden nuorten sosiaalista vahvistamista tarjoamalla yhdenvertaista harrastustoimintaa. Tavoitteenamme on lisätä liikettä, luovaa tekemistä ja yhteisöllisyyttä oppilaitoksissa ja vapaa-ajalla.

Hanke on saanut jatkoaikaa helmikuun 2021 loppuun asti ja tänä aikana olemme jatkaneet hankkeen juurruttamista ja Höntsäoppaan levittämistä, jotta kaikilla nuorilla olisi mahdollisuus osallisuuden kokemuksiin, laadukkaaseen harrastamiseen ja ohjaukseen.

Hankkeen aikana kerätty tieto on koottu kattavaksi Höntsäoppaaksi, johon pääset tutustumaan osoitteessa www.hontsaopas.fi

Lisätietoja:

hontsa@metropolia.fi

Kaikki tapahtumat